VNSU
Image default
Eten en drinken

Beste snel en eenvoudig uw catering in Deventer

De lekkerste catering van Deventer regel je bij Happie Delivery. Door ons simpele bestelsysteem is een boeking zó geplaatst. Met onze collega cateraars in het hele kan Happie uw bestelling leveren in elke stad. Party hapjes, buffetten, barbecues, broodjes, high tea?s, drankenpakketten regelen wij thuis of op het werk in Deventer. Al uw catering bezorgen wij in biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Zo is uw bestelling niet bezwarend voor ons milieu. Happie Delivery in Deventer en al zijn collega?s zijn HACCP gecertificeerd. Zo is iedere klant verzekerd van een correcte bezorging en producten. Happie Catering in Deventer is te boeken voor verschillende soorten evenets. Bruiloften, afscheidsfeesten, jubilea, verjaardagen, of zelfs Babyshowers. 

Alle soorten producten beschikbaar

Als u lekkere borrelhapjes wilt laten leveren zit u helemaal op uw plek in onze webshop. Van de bekende toastjes, tot de meest originele snacks, zoals sweet patato bites. Het assortiment van Happie Delivery in Deventer is gigantisch. op die manier zorgt u dat uw gasten altijd iets eten dat in hun smaak valt. Op die wijze werkt het  met onze buffetten; super veel opties! Kunt u niet het ideale pakket te vinden? Dan creÎren wij uw pakket gewoonweg geheel naar uw wens! Ook barbecue catering regelen in Deventer gaat erg simpel. U kunt er zelfs voor kiezen om een echte BBQ topper u te laten helpen op locatie. Hij/Zij zal de barbecue voorbereiden, de gerechten tot perfectie te grillen en uitserveren, achteraf de locatie schoon achterlaten, en zelfs alles afwassen.

Deze orginele catering is nog nergens te zien

Zelfs met corona kan Happie Delivery een unieke catering voor u leveren. Bijvoorbeeld een catering die je nergens anders ziet; de Picknick! Gezellig genieten van het park en van collega?s en vrienden. Happie Delivery is 7 dagen in de week te bereiken via mal, chat of telefoon. Als u voorstel op maat aanvraagt, ontvangt u deze binnen 24 uur. Dat is de service van Happie in Deventer.