VNSU
Image default
Society / Law

Advocaat Ede

Nadat we hadden besloten om te gaan scheiden, gingen we op zoek naar een advocaat in Ede. Het besluit om te gaan scheiden was voor ons beide erg lastig. We hebben het geprobeerd maar we moesten concluderen dat de rek uit het huwelijk was. Als je niet meer van elkaar houdt dan wordt het lastig om samen verder te gaan. Het is in ons geval natuurlijk extra lastig omdat we een kind hebben samen. Een kind is hoe dan ook altijd de dupe van een scheiding. Ons zoontje van 7 kan het ook maar nauwelijks bevatten en heeft het er moeilijk mee. Het ging ons echter te ver om samen te blijven alleen voor ons kind. Gelukkig waren we geenszins van plan om er een vechtscheiding van te gaan maken. We wilden alles netjes en beschaafd afhandelen. Dat is namelijk in ieders belang, en vooral in het belang van ons kind. De reden om op zoek te gaan naar een advocaat in Ede, was omdat we het niet volledig eens konden worden over bepaalde zaken. Tevens leek het ons van belang om bepaalde zaken gewoon netjes vast te leggen. Zo kunnen gemaakte afspraken worden vastgelegd zodat beide partijen zich eraan houden. Er komt namelijk een hoop op je af wanneer je gaat scheiden, zowel op juridisch als op financieel gebied. Onze advocaat uit Ede heeft ons hier prima mee geholpen.

Advocaat Ede voor het hele gezin

De advocaat uit Ede heeft in ons geval voornamelijk opgetreden als Mediator, zoals dat heet. Er was eerder sprake van bemiddeling waarbij de belangen van het gehele gezin centraal staan. Daarbij werden vooral de belangen van ons kind nooit uit het oog verloren. Het heeft ons een hoop rust en houvast gegeven in onzekere tijden. We gaan met een goed gevoel de toekomst tegemoet. Met onze advocaat uit Ede hebben we het nodige laten vastleggen. Je moet dan denken aan pensioenverdeling, alimentatie, de omgangsregeling en het afwikkelen van de huwelijkse voorwaarden.

Vallei Advocaten & Mediators

Voor onze advocaat uit Ede kozen wij voor Vallei Advocaten & Mediators. De neutrale opstelling en het eerlijke advies gaven voor ons de doorslag in onze keuze. Binnen 2 maanden was de gehele scheiding netjes afgewikkeld, en zijn we gekomen tot een oplossing die voor iedereen gunstig uitpakt. Wanneer je op zoek gaat naar een advocaat uit Ede, dan is Vallei Advocaten & Mediators absoluut aan te raden.