VNSU
Image default
Society / Law

Een unieke stijl met schuifpuien

Met de schuifpuien van Schipper-Ede creëert u een unieke stijl. De puien gaan gemakkelijk open en hiermee kan u een fijne, openlijke toegang creëren naar bijvoorbeeld uw terras of tuin. Een schuifpui is energiebesparend en duurzaam en verminderen daardoor op lange termijn uw energiebesparing. Een schuifpui neemt minder ruimte in en maakt een duidelijke verbinding van binnen met buiten. Zo creëert u vrije zitgelegenheid in uw tuin of terras en kunt u gemakkelijk visite ontvangen op de warme zomerse avonden.

Wat is belangrijk bij het monteren van schuifpuien?

Het monteren van schuifpuien is een belangrijk proces. Als u kiest voor een professioneel bedrijf, is de kans groter dat uw schuifpui jarenlang meegaat. Het monteren gaat ook gemakkelijker als u het door echte vakmensen laat doen die er kennis en ervaring mee hebben, bijvoorbeeld de vakmensen van Schipper Ede. Zij kiezen de meeste montageploegen om uw schuifpui zo snel mogelijk gemonteerd te hebben in uw woning. Bovendien vinden zij het belangrijk om uw woning ook schoon achter te laten zonder rommel zodat u er zo min mogelijk last van hebt dat de vakmensen bij u over de vloer zijn geweest. Ook zorgen zij ervoor dat de oude kozijnen verwijderd worden dus ook daar hoeft u zich niet druk om te maken. Met de vakmensen van Schipper Ede kunt u al gauw genieten (om precies te zijn al binnen één dag) van uw gemonteerde schuifpui.

Wat vinden klanten van Schipper Ede?

Schipper Ede is een hooggewaardeerd bedrijf en klanten zijn erg tevreden over de producten en service van het bedrijf. Klanten leggen nadruk op dat Schipper Ede erg nauwkeurig te werk gaat en dat ze vrijwel niets gemerkt hebben van het monteren – bijna geluidloos en het hele huis was netjes achtergelaten zonder voetstappen of rommel. Klanten kregen complimenten over hun kozijnen en puien van anderen en zijn zelf ook erg blij met het resultaat. Ook waarderen zij erg de deskundigheid van Schipper Ede. Het hele proces wordt meegedacht. Schipper Ede adviseert u en denkt mee aan hoe het product het beste gerealiseerd kan worden en de plaatsing kan geheel uit handen gegeven worden aan Schipper Ede.