VNSU
Image default
Rechten

Advocatenkantoor in Den Bosch nodig? Dan moet u bij deze experts zijn!

Bent u ondernemer en heeft u een advocaat nodig? Dan kunt u meteen een afspraak inplannen met Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij werken met een groot team, bestaande uit 26 advocaten, die zich allemaal in andere rechtsgebieden gespecialiseerd hebben. U vindt hier dus zeker een advocaat die bij u past! Verder mag u van uitstekende service uitgaan, aangezien dit team al meer dan 60 jaar ervaring heeft. Op deze pagina leest u op welke manier dit advocatenkantoor in Den Bosch u kan ondersteunen bij uw zakelijke juridische kwesties. Verder leest u alvast in welke rechtsgebieden deze experts gespecialiseerd zijn.

Dit advocatenkantoor in Den Bosch ondersteunt u bij al uw juridische kwesties

Wat kunt u van dit advocatenkantoor in Den Bosch verwachten? Allereerst staan er dagelijks 26 advocaten en 12 ondersteuners voor u klaar om u bij een juridische kwestie te ondersteunen. Ondernemen brengt soms juridische risico’s met zich mee, waardoor het een goed idee is om professionals achter de hand te hebben. Verder zijn de advocaten van dit advocatenkantoor in Den Bosch niet alleen gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, zij weten ook erg veel over specifieke branches zoals de bouw, zorg, financiën, afval & recycling en gaming. Met ruim 60 jaar aan ervaring bent u bij hen zeker in goede handen.

Voor welke rechtsgebieden kunt u bij dit advocatenkantoor terecht?

Van Iersel Luchtman Advocaten is een professioneel advocatenkantoor in Den Bosch. U kunt hier als ondernemer terecht voor juridisch advies, juridische hulp en ondersteuning. Dit advocatenkantoor in Den Bosch is onder andere gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Milieurecht
  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Bestuursrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Omgevingsrecht
  • Arbeidsrecht
  • fusies en overnames.

U wordt hier niet aan één advocaat gekoppeld. Uw zaak wordt intern besproken en men zal zich als team over uw case buigen. De advocaten leren iedere dag van elkaar en werken hard om hun samenwerking tot in de puntjes te perfectioneren.

https://vil.nl/nl