VNSU
Image default
Rechten

Een helpende hand bij de splitsing in appartementsrechten

Heb je hulp nodig bij het correct splitsen van appartementsrechten? Dan staan de experten van Kooijman Autar klaar voor jou. Het bedrijf bevindt zich in Rotterdam en helpt klanten met verschillende zaken, waaronder familierecht, onroerend goed, estate planning, ondernemen, bedrijfsoverdracht en transacties aangaande schepen. De missie van dit notariskantoor uit Rotterdam is om problemen te voorkomen en belastingen te besparen. Om ervoor te zorgen dat jij altijd op de correcte manier wordt verder geholpen, heeft Kooijman Autar voor elk deelgebied een geschikte notaris in huis. De organisatie investeert bovendien veel in de opleiding van zijn medewerkers, zodat hun kennis altijd up-to-date is.

Een notaris inschakelen voor een appartementssplitsing

Als je kiest om een notaris in te schakelen van Kooijman Autar uit Rotterdam, dan zorgt hij ervoor dat de splitsingsakte volledig in orde is. Zo weet jij, als eigenaar van een of meerdere appartementsrechten, wat je rechten en plichten zijn. Een splitsing van appartementsrechten legt men vast via een notariële akte. De benaming spreekt voor zich, maar zo een akte wordt opgesteld door een notaris en wordt ondertekend door de notaris zelf en door een of meerdere andere partijen. In de notariële akte staat hoe het gebouw gesplitst wordt en hoe de kosten voor het onderhoud worden verdeeld. Als je eigenaar bent van een appartement word je bovendien automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. De VvE moet een reservefonds bijhouden voor toekomstige onderhoudskosten. Dat gebeurt echter niet altijd en daar komen problemen van. Net daarom is het handig om een ervaren notaris in te schakelen voor de administratieve zaken rond jouw appartement in regio Rotterdam.

Neem contact op met de ervaren notarissen van dit bedrijf

Als je interesse hebt in een samenwerking met een notaris van dit notariskantoor, gelegen in Rotterdam, navigeer dan zeker eens naar de website van het bedrijf. Je vindt er een uitgebreide uitleg terug over de verschillende diensten die ze aanbieden en ze leggen de moeilijke termen voor je uit, zodat je goed weet wat alles betekent.