VNSU
Image default
Rechten

De beste keuze voor een advocatenbureau in Amsterdam

Quest Advocaten is een gerenommeerd advocatenbureau in Amsterdam, die u graag direct duidelijkheid verschaft. Zij houden niet van het praten in jargon en dit zorgt ervoor dat zij voor iedereen toegankelijk en te begrijpen zijn. Het is voor hun van groot belang dat u het beste resultaat krijgt en daar werken zij hard voor. Het is ook belangrijk voor dit advocatenbureau in Amsterdam dat u een tevreden klant bent! Zij zullen bij aanvang met u direct duidelijke afspraken maken over de kosten. Zo komt u later niet onverhoopt voor verrassingen te staan. De communicatie is ook snel en direct. Het doel vanuit deze onderneming is om altijd binnen een uur te antwoorden. Verder werken de juristen binnen dit bedrijf als een team en ook daar plukt u de vruchten van.

Welke mogelijkheden worden geboden?

Vaak wordt er gedacht dat het in de hand nemen van een jurist hoge kosten met zich meebrengt. Dit advocatenbureau in Amsterdam heeft als doel om ook qua kosten eerlijk en transparant te zijn. Het intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om in aanmerking te komen voor een jurist op basis van toevoeging of pro deo. Geef dit indien mogelijk aan tijdens het intakegesprek en de betreffende jurist zal beoordelen of dit mogelijk is. Het kan ook zo zijn dat de rechtsbijstandsverzekeraar de kosten van het inschakelen van een advocaat vergoedt. U heeft namelijk recht op een vrije advocaatkeuze. In dat geval zal de betreffende jurist afspraken maken met uw verzekering inzake de kosten.

Wat zijn de tarieven?

Dit advocatenbureau in Amsterdam biedt u de mogelijkheid om een maximaal aantal uren te stellen waarbinnen een bepaald deel van de zaak behandeld dient te worden. Op die manier weet u vooraf wat uw totaalkosten zullen zijn. Bepaalde zaken zullen behandeld worden met een vast tarief, ook dan weet u direct waar u aan toe bent. Op de website vindt u de huidige uurtarieven gespecificeerd.