VNSU
Image default
Rechten

Heeft u letselschade in Rotterdam of Amsterdam opgelopen?

Letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam kan uw leven flink in de war schoppen. Gelukkig bent u vaak verzekerd voor de schade die u aan een ongeval overhoudt. Maar hoe dient u een claim in? En hoe weet u dat u het bedrag terugkrijgt waar u recht op heeft? Voor die vragen kunt terecht bij een letselschadeadvocaat van Trias Legal. Zij helpen u om het smartengeld waar u recht op heeft terug te krijgen van de verzekeraar.

Letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam – wat wordt vergoed?

Heeft u letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam ondervonden? Dat kan worden uitgedrukt in materiële en immateriële schade. U heeft vaak recht op een vergoeding voor beide. Hoe zit dat nou precies?

Vergoeding van materiële schade

Heeft u een ongeval, dan is er vrijwel altijd sprake van materiële schade. Ziekenhuiskosten, beschadigingen aan eigendom, misgelopen inkomsten: al deze kosten zijn makkelijk in geld uit te drukken. Als u een claim indient bij de verzekeraar, kunt u al deze kosten proberen vergoed te krijgen.

Immateriële schade wordt vaak ook vergoed

De schade als gevolg van ongevallen is niet alleen maar financieel. Een ongeval heeft invloed op uw leven, en dus ondervindt u vaak ook enige psychische schade. Hoewel dit lastiger is uit te drukken in geld, vergoedt de verzekeraar vaak ook een gedeelte of alle immateriële schade die u ondervindt als gevolg van een ongeluk of ongeval.

Een expert helpt u om uw claim in te dienen

Bij letselschade heeft u recht op vergoeding van uw verzekeraar. Als u zeker wilt weten dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft, doet u er waarschijnlijk verstandig aan om een specialist om advies te vragen. Een letselschadeadvocaat kan u bijstaan. Zij controleren het proces, en zorgen ervoor dat u het smartengeld ontvangt dat hoort bij het ongeval waar u het slachtoffer van bent geworden.