VNSU
Image default
Rechten

Waarom u de hulp van een advocaat in Antwerpen zeker moet overwegen

Als u met een rechtszaak te maken krijgt is het zeker aan te raden om hiervoor de hulp van een advocaat in Antwerpen in te roepen. In sommige gevallen mag u ook zelf uw verdediging voeren, maar dit is meestal niet aan te raden. Tenzij u beschikt over gedegen kennis van het strafrecht is de kans groot dat u uw verdediging niet optimaal voert. Dit kan tot gevolg hebben dat u een hogere straf krijgt of dat u wordt veroordeeld terwijl vrijspraak wellicht tot de mogelijkheden had behoord. Een advocaat in Antwerpen kan ervoor zorgen dat het maximaal haalbare voor u wordt bereikt als u voor de politierechtbank moet verschijnen.

Een goede voorbereiding kan het verschil maken bij een rechtszaak

Uw advocaat in Antwerpen zal uw zaak terdege voorbereiden. Als de zitting plaatsvindt zal uw advocaat u zo goed mogelijk verdedigen en alle argumenten aanvoeren om te zorgen voor vrijspraak of op zijn minst strafvermindering. Dit kan natuurlijk alleen als u tijdig een advocaat in Antwerpen inschakelt zodat uw raadsman of raadsvrouw genoeg tijd heeft om alle stukken te lezen en van u te horen wat er volgens u gebeurd is. De advocaat kan op deze manier vragen van de rechtbank of van de advocaat van de tegenpartij, als daar sprake van is, zo goed mogelijk beantwoorden. Het is daarom ook van belang dat u uw advocaat van alle feiten en omstandigheden op de hoogte stelt die te maken hebben met de zaak en geen belangrijke feiten verzwijgt.

Een ervaren advocaat kan veel voor u betekenen

Een advocaat in Antwerpen die inmiddels ruime ervaring heeft met strafrecht kan veel voor u betekenen als u voor de politierechter moet verschijnen. Anteius Advocaten is zo’n kantoor. Zij vertegenwoordigen zowel zakelijke klanten, non-profit organisaties als particulieren in Nederland en België bij de rechtsgang. Wilt u in uw zaak een goede en ervaren advocaat, neem dan zeker contact op met dit kantoor. U vindt de contactgegevens op de website.

https://www.anteius.be